Sunday, April 27, 2008

KAWAN LAMA

Dapat sms kawan lama yang berkunjung ke blog ini...'ko tukar gambarlah' katanya.. tergelak besor dia tengok perubahan tubuh badan..maklumlah lama tak jumpa...terima kasih atas kiriman sms tu...beliau antara rakan yang 'cakap direct' tetapi ikhlas...dan saya balas smsnya 'ko telah beri aku idea..nanti aku cari gambar lama..'
Kawan lama mengingatkan kita detik-detik yang pernah dilalui bersama. Terus capai album yang bersusun dalam almari sekian lama. Hati tenang sejenak.Setiap gambar ada cerita dan kenangan...Muhasabah diri...

p/s Art...kita takde gambo berdua le..nanti kalau jumpa jangan lupa bergambo...

2 comments:

Nazhatulshima Nolan said...

Encik Khairul,
Kawan lama tak kenal gambar baru, kawan sekarang pula tak kenal gambar lama...he he,jangan marah,gurau saja.
Saya pun sama saja...perubahan fizikal yang tidak dapat dielakkan.

AR Johor said...

Betul tu Shima...

Berapa kali dah cakap pada orang rumah malam nak diet..eh..tak boleh...nak juga keluar makan..

Dah siap beli biskut konon malam nak makan biskut je...rasanye sampai sekarang tin biskut tu penuh lagi...Nak buek camno..